Ruottinen meets World

[lang_fi]Työt loppui – opiskelut jatkuu – elämä jatkuu[/lang_fi] [lang_en]Back to school[/lang_en]

[lang_fi]On jääneet nuo postaukset aika vähiin viime viikkoina. Tästä blogauksesta ei ole ainakaan vielä muodostunut niin tärkeää, että sitä ei unohtaisi tehdä. Kerrataanpas kuitenkin joitain mustia aukkoja.

Työt on ohi. Esimies vaikutti ainkin kohtuullisen tyytyväiseltä. Itseä jäi hieman kaivertamaan, että olisinko pystynyt vielä vähän parempaan panokseen, mutta tehty mikä tehty. Jonkinlaisia hommia opiskelujen oheen olisi luultavasti ollut tarjolla vieläkin, mutta kieltäydyin. Nyt on aika paneutua täysillä opintoihin.

Melkein kaksi vuotta tuli oltua töissä opintojen ohessa. Tai opiskeltua töiden ohessa. Paljonhan siinä töitä tehdessä oppi ja nyt on aika selkeänä mielessä mitä haluaisi todella opiskella. Sinänsä todella hyvä tilanne, kun syventävät opinnot on vielä tekemättä.

Ensi kevät kääntyi siinä mielessä päälaelleen, että minut hyväksyttiin Vilnaan opiskelemaan, mutta Marian työtilanne on täysin auki. Eiköhän sekin selviä tässä syksyn aikana.

Kävin sitten kuitenkin Helsingissä. En konferenssissa, vaan koripalloa katsomassa. Suomen maajoukkueet(sekä miehet, että naiset) pelasivat EM-karsintaa. Naisille kävi köpelösti, mutta miehet hoiti homman kotiin ja Georgia kaatui kymmenellä pisteellä. Ei siis turha reissu ollenkaan.

Harjoittelu maratonille on sujunut vaihtelevasti. Tällä hetkellä ollaan nousevassa aallossa. Eilinen lenkki kahdeksan asteen vesisateessa oli varsin lupaava. Keli oli mitä oli, mutta juoksu tuntui hyvältä ja helpolta.
[/lang_fi]

[lang_en]Translation underway…[/lang_en]

2 Comments »

  1. Lauri:

    Tervetuloa blogilistalle. Sait heti tilaajan.

  2. Pekka:

    Kiitos, kiitos. Nyt onkin paineita tuottaa tilaajalle sisältöä.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

(required)

(required)