Ruottinen meets World

[lang_en]Eastbourne[/lang_en][lang_fi]Eastbourne[/lang_fi]

[lang_en]Greetings from Eastbourne, England! Last night my cousin Thomas picked us up from Stansted airport. In the morning Maria went to groceries with Taina and I went running. What a great place to run!

In the afternoon we went hiking to Beachy Head and surroundings. What a great view over there! Tommorrow we are heading to Brighton an on monday to London.[/lang_en]

[lang_fi]Terveiset Eastbournesta! Viime yönä serkku Tommi haki meidät Stanstedin kentältä. Perille päästiin puoli kolmen aikaan yöllä. Maria kävi aamulla Tainan kanssa Sainsburyssa(kauppa). Tavaraa oli kuulemma enemmän kuin kaikkien Stockmannien Herkuissa yhteensä.

Sillä välin minä kävin tunnin lenkillä nummilla. Tänne pitääkin tulla harjoitusleirille. Mukavan vaihtelevaa maastoa Oulun pyöräteihin verrattuna. Pienen levon jälkeen palasimme nummille. Tällä kertaa saivat riittää (enimmäkseen) kävelyaskeleet. Melko upea tuo jyrkkä rantakallio!

Ilma oli hieno, aurinko paistoi ja tuuli kovaa. Nyt sataa ja ukkostaa. Huomenna ehkä Brightoniin, maanantaina Lontooseen.[/lang_fi]

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

(required)

(required)