Ruottinen meets World

[lang_en]Back at home[/lang_en][lang_fi]Kotona taas[/lang_fi]

[lang_en]We did survive back from the trip. It was a great journey indeed! Maria’s choir was placed in gold series and I finished my first marathon. Detailed description will be written over here, when I have time. Meanwhile you can admire the marathon fin(n)ish(Frankfurt Marathon/no. 8120/at the left).[/lang_en]

[lang_fi]Jo toista viikkoa ollaan oltu kotona ja vasta nyt sain aikaiseksi päivittää blogia. Reissusta palautuminen kestää aina tovin. Matka itsessään meni tosi hyvin. Kuorokilpailuista tuli kultaa ja maratonilta pääsin maaliin. Tästä kaikesta yritän väsätä oikein kunnon matkakertomuksen tuonne. Sitä odotellessa voi käydä vaikka katselemassa maaliintuloa(Frankfurt Marathon/nro. 8120/kamerasta nähden vasen laita).[/lang_fi]

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

(required)

(required)