Ruottinen meets World

[lang_fi]Kaupunkikierros[/lang_fi][lang_en]City tour[/lang_en]

[lang_fi]Vaikka kielikurssilla tahti oli kova, oli järjestetty myös mukavasti oheisohjelmaa. Heti tiistaina oli tustuminen Vilnan yliopiston vanhoihin rakennuksiin ja keskiviikkona kävelykierros vanhaan kaupunkiin.
[/lang_fi]

[lang_en]Schedule on Erasmus Intensive Language Course (EILC) was intensive, but there was also nice extra activities. We got to know the old buildings of Vilnius University and the old town of Vilnius[/lang_en]

[lang_fi]Vilnan yliopiston kirjastosali[/lang_fi][lang_en]Old library at Vilnius University[/lang_en] [lang_fi]Suurruhitnas Gediminas[/lang_fi][lang_en]Grand Duke Gediminas[/lang_en] [lang_fi]Opas on aina oikeassa[/lang_fi][lang_en]Energetic steps through Old town of Vilnius[/lang_en] [lang_fi]Vanhan kaupungin portti[/lang_fi][lang_en]Old town gate[/lang_en] [lang_fi]Auringon nousun portti[/lang_fi][lang_en]Gate of Dawn[/lang_en]

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

(required)

(required)