Ruottinen meets World

[lang_fi]Trakain retki[/lang_fi][lang_en]Trip to Trakai[/lang_en]

[lang_fi]Ensimmäisenä lauantaina oli vuorossa retki Liettuan vanhaan pääkaupunkiin Trakaihin. 13. tammikuuta on liettualaisille tärkeä päivä historian valossa. Vuonna 1991 neuvostojoukot surmasivat 14 aseetonta siviiliä tv-tornin juurella. Lisää järkyttävistä tapahtumista voi lukea esimerkiksi englannin kielisestä wikipediasta: linkki. Poikkesimme tv-tornin juurella olevalla muistomerkillä matkalla Trakaihin. Oppaamme oli itsekin ollut paikalla kyseisenä yönä. Vaikuttavia tarinoita!

Trakain linna itsessään oli jo meille vanha tuttu eikä tuonut sinällään paljon uutta. Mutta kavereiden kanssa on aina mukavaa!
[/lang_fi]

[lang_en]On first Saturday we had a trip to old capital of Lithuania, Trakai. 13th of January is important date for Lithuanians. In year 1991 Soviet troops killed 14 unarmed civilians at the tv-tower. More about these shocking events can be read for example from Wikipedia. We stopped at the tv-tower on the way to Trakai. Our guide had also been there on this horrible night. Impressive stories!

Trakai Castle was already familiar to us. But it is also nice go on a trip with friends![/lang_en]

[lang_fi]TV-tornin tapahtumien muistopäivä[/lang_fi][lang_en]Memorial for happenings at the Tv-tower[/lang_en] [lang_fi]Trakain linna[/lang_fi][lang_en]Castle of Trakai[/lang_en] [lang_fi]Kierros linnassa[/lang_fi][lang_en]Touring the castle[/lang_en]

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

(required)

(required)