Ruottinen meets World

[lang_fi]Lietuvos Rytas – AEK Ateena[/lang_fi][lang_en]Lietuvos Rytas – AEK Athens[/lang_en]

[lang_fi]Ensimmäinen koripallo-ottelu mihin ennätin oli Vilnan ylpeys Lietuvos Rytas vastaan AEK Ateena Kreikasta. Rytas pelaa kolmea sarjaa; Liettuan liigaa (LKL), Baltian liigaa (BBL) ja Uleb Cupia. Tämä ottelu oli näistä viimeisintä.

Olin naapurimme Martynaksen ja hänen ystäviensä kanssa matsissa. Tunnelma oli mahtava![/lang_fi]

[lang_en]First basketball match I was able to see was Lietuvos Rytas vs. AEK Athens.  Rytas is playing three leagues; Lithuanian league (LKL), Baltic league (BBL) and Uleb Cup. This match was the last of Uleb Cup’s regular season.[/lang_en]

[lang_fi]Siemens Arena[/lang_fi][lang_en]Siemens Arena[/lang_en] [lang_fi]Lietuvos Rytas - AEK Ateena[/lang_fi][lang_en]Lietuvos Rytas vs. AEK Athens[/lang_en] [lang_fi]Martynas[/lang_fi][lang_en]Martynas[/lang_en] [lang_fi]Voitto tuli![/lang_fi][lang_en]We won![/lang_en]

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

(required)

(required)