Ruottinen meets World

[lang_fi]Kielikurssin päätös[/lang_fi][lang_en]End of EILC language course[/lang_en]

[lang_fi]Viimeinen viikko kielikurssista meni lähes kokonaan sivu suun, kun makasin kotona mahataudissa. Kokeenkin jouduin tekekemään jälkeenpäin. Kurssin päätöspäivään launtaille pääsimme kuitenkin Marian kanssa yhdessä osallistumaan. Matkasimme bussilla maaseudulle, jossa ohjelmassa oli liettualaista ruokaa, lauluja, leikkejä ja saunomista. Koulutimme toki parhaamme mukaan suomalaista saunomista, josta pojille jäi muistoksi muikeat mustelmat.[/lang_fi]

[lang_en]I was sick in bed for the last week of the language course. I wasn’t even able to take the test at the same time with others. Fortunately we were able to attend to course ending party together with Maria. We took a bus to country side and ate Lithuanian food, danced and played Lithuanian songs and games. There was also possibility for sauna! [/lang_en]

[lang_fi]Opetetaan kavereita suomalaisille tavoille[/lang_fi][lang_en]Teaching Finnish traditions[/lang_en] [lang_fi]Liettualaisia perinteitä[/lang_fi][lang_en]Lithuanian traditions[/lang_en] [lang_fi]Letkis[/lang_fi][lang_en]Finnish

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

(required)

(required)