Ruottinen meets World

[lang_en]Hoarse voice[/lang_en][lang_fi]Ääni käheänä[/lang_fi]

[lang_en]Hoarse voice[/lang_en]

[lang_fi]Ei muuten käyty viikonloppuna metsäretkellä. Minulle nousi taas sunnuntaina kuume ja hengittäessä tuntuu keuhkoissa. Nyt alkaa olo olla taas melko normaali, mutta pistää vähän miettimään mistä se tauti aina minut löytää. Maria on ollut ihan kunnossa.

Ääni ei ole kuitenkaan ole käheä tuosta sairastelusta, vaan eilisestä korismatsista. Vilnan ylpeys Lietuvos Rytas kohtasi eilen illalla Siemens Arenalla Italialaisen Snaideron. Panoksena oli pääsy Ulebcupin (Eurocup) kahdeksan parhaan joukkoon. Voittaja ratkaistiin kahden ottelun yhteistuloksen perusteella. Snaidero oli voittanut ensimmäisen ottelun kolmella pisteellä, joten Rytaksen täytyi voittaa tämä ottelu vähintään neljällä. 65-60 riitti ja juhlat olivat valmiit! Ihan mukavasti olen päässyt sisään tähän liettualaiseen koripallokulttuuriin. :)[/lang_fi]

[lang_fi][/lang_fi][lang_en][/lang_en] Siemens Arena [lang_fi]Minna, Luca, Artur ja Kerstin[/lang_fi][lang_en]Minna, Luca, Artur and Kerstin[/lang_en] Pekka, Luca & Artur

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

(required)

(required)