Ruottinen meets World

[lang_fi]Ensimmäiset vieraat[/lang_fi][lang_en]First guests[/lang_en]

[lang_fi]Äiti ja isä kävivät meillä viettämässä aktiivisen hiihtoloman. Ihana, kylmä ja luminen talvi muuttui juuri sopivasti ennen heidän saapumitaan kurjaksi loskakeliksi, mutta eipä se mitään, mukavassa seurassa säällä ei ole väliä! Kävimme ihmettelemässä Kazuko muge-toritapahtumaa, joka käytännössä muutti koko vanhankaupungin torialueeksi. Ihmisiä oli liikenteessä hirmuisen paljon ja kaikenlaista tavaraa ja käsityötä oli myytävänä![/lang_fi]

[lang_en]My parents visited us during their winter holidays. Our nice, cold and snowy winter turned into wet and ugly winter just before their departure, but we had a good time anyway! There was a big market all over the old city. The happening was called Kazuko muge and there was much people and all kinds of stuff for sale![/lang_en]

[lang_fi]Kaziuko Muge[/lang_fi][lang_en]Kaziuko Muge[/lang_en] [lang_fi][/lang_fi][lang_en][/lang_en] [lang_fi][/lang_fi][lang_en][/lang_en] [lang_fi]Pilies gatve[/lang_fi][lang_en]Pilies gatve[/lang_en] [lang_fi][/lang_fi][lang_en][/lang_en]

[lang_fi] Vuokrasimme auton jolla pöristelimme ympäri Liettuaa. Vuokrasimme maatilan jostain Panevezyksen läheltä ja kävimme katsomassa miltä ristikukkula näyttää talvella. Matkalla törmäsimme myös Liettuan keskipisteeseen.[/lang_fi]

[lang_en]We rented a car and drove to a farmstead near Panevezys. We also visited the hill of crosses. and saw the geographical center point of Lithuania.[/lang_en]

[lang_fi]Aamiainen[/lang_fi][lang_en]Breakfast[/lang_en] [lang_fi]Koivuseinä[/lang_fi][lang_en]Birch wall[/lang_en] [lang_fi]Majapaikka[/lang_fi][lang_en]Our farmstead[/lang_en] [lang_fi]Ristikukkula[/lang_fi][lang_en]Hill of crosses[/lang_en] [lang_fi]Tulipalon jälkiä[/lang_fi][lang_en]After the fire[/lang_en] [lang_fi][/lang_fi][lang_en][/lang_en] [lang_fi][/lang_fi][lang_en][/lang_en] [lang_fi]Liettuan keskipiste[/lang_fi][lang_en]Geographical center of Lithuania[/lang_en]

[lang_fi]Reissun jälkeen mentiin katsomaan Pekan sählypeliä.[/lang_fi]

[lang_en]We went also to see Pekka’s floor ball game.[/lang_en]

[lang_fi]Sählylä[/lang_fi][lang_en]Floorball[/lang_en] [lang_fi][/lang_fi][lang_en][/lang_en]

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

(required)

(required)