Ruottinen meets World

[lang_en]Running[/lang_en][lang_fi]Juoksemassa[/lang_fi]

[lang_en]It was rainy and foggy at Jonava today. About 4 degrees Celsius. We were a little late and couldn’t register anymore, but went running without the number anyway. I wonder if they run out of the numbers and closed the registration little too early. there was about 250 runners, which is quite a lot.

I was positively surprised about my self. It’s been over four months since I ran the marathon in Frankfurt. Since then I think I have ran less than five times. I’ve been only playing floorball three times and went to gym once. That’s all the exercise I’ve done and still I was able to finish 12,5 km with time 1h 0min 49s.

I’m really happy! I think I need start training. There would be a half marathon in Warsaw after two weeks. Quite tempting.[/lang_en]

[lang_fi]

Liettuan Jonavassa oli sateista ja sumuista. Noin 4 astetta plussan puolella. Juoksijoita arviolta 250. Ihan ei ehditty ilmoittautumaan, kun pistivät tiskin etuajassa kiinni. Liekö numerolaput loppuneet. Juostiin kuitenkin ilman numeroa ja mitalinkin antoivat.

Oma “kunto” oli yllätys. Viime syksynä juostusta maratonista on yli neljä kuukautta ja sen jälkeiset lenkit voi laskea yhden käden sormilla. Pari kertaa olen sählyä käynyt pelailemassa. 12,5 km taittui kuitenkin aikaan 1h 0min 49s. Varsin tyytyväinen voi olla! Pitänee ruveta reeenamaan, kun toivoa näemmä on vielä. Parin viikon päästä olisi Varsovassa puolimaratoni. Kaipa sen läpi jaksaisi näillä “pohjilla” juosta.[/lang_fi]

2 Comments »

  1. Juha:

    Harmittaa kun en päässy teidän mukaan. Jos pääsen tällä viikolla juoksemaan niin kyllä uskon sut päihittäväni Varsovassa, jos viivalla ollaan 🙂 Sählymatsi muuten osuu samalle päivälle sen puolikkaan kanssa 🙁 Mut huomenna taas \”RYTAS!!\”.

  2. Pekka:

    Itse ajattelin kyllä lähteä lähinnä maisemia katselemaan Varsovaan, mutta katsotaan tilannetta uudestaan loppusuoralla. 😉 Jäi mulla sitten sählyt aika vähiin, kun ollaan 18. päivä Munchenissä.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

(required)

(required)