Ruottinen meets World

[lang_fi]Uudet lasit ja viimeiset työpäivät[/lang_fi][lang_en]Last working- and holidays[/lang_en]

[lang_fi]Sain Lasit todellakin seuraavana päivänä eli eilen, kuten liikkeestä luvattiin. Ero Suomalaiseen systeemiin on siinä, että linssit valmistettiin paikan päällä. Näissä on taas vähän eri tehot kuin aiemmissa. Saas nähdä miten kauan kestää totutella 🙂

Töissä on jäljellä enää 7 aamua. Huomista ei voi laskea kokonaiseksi päiväksi, koska meillä on Fermentas-day. Kaikki odottavat sitä innolla ja jotku tulevat lomaltakin töihin ihan sitä varten. Olen saanut udeltua työkavereilta vain vähäsen yksityiskohtia. Kuitenkin käsittääkseni huomenna tullaan töihin tavallisesti aamukahdeksaksi ja puolilta päivin sitten firman bussit vievät meidät jonnekin 40 kilsan päässä olevaan metsään jossa pidetään hauskaa iltaan asti. Eli siis Pekan ulkoruokinta-ajan sisäosuus saattaa huomenna kestää jopa yhteentoista asti! Perjantaina sitten olisi tarkoitus väsätä valmiiksi esitelmää ja raporttia tästä puolivuotisesta. Ensi viikko meneekin viimeisten kokeiden tekoon/parhaiden toistoon.
[/lang_fi][lang_en]Well, today morning was a nightmare here at the factory. The inoculum for fermenter was grown very poorly, which never happened to me earlier. But my boss said that it was no news for her and other people had the same problem every now and then. It cheered me up a bit to know that it was not necessarily my fault 🙂 And the bright side is that now I can go home early and participate the Finnish guild meeting with Pekka!!

That was the bad news, but the good news is that everything is very good here! We are planning and eagerly waiting for our great “Explore the Europe in 10 000 kilometres” – experience. Pekka is struggling with the last schoolwork and I have only 7 mornings left at the work. After that our freedom begins (for a while). We’re planning to celebrate the midsummer somewhere on the Baltic see coast. After that we come to Vilnius to say goodbye to all our new and old friends. And to return the dishes to Vaida 😉 [/lang_en]

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

(required)

(required)