Ruottinen meets World

[lang_fi]Viimeinen työpäivä[/lang_fi][lang_en]Last working day[/lang_en]

Filed under: [lang_fi]Elämä[/lang_fi][lang_en]Life[/lang_en] — Maria 22.06.2007 @ 13:52

[lang_fi]Tänään sitten on se viimeinen työpäivä ja sen viimeinen puolituntinen menossa. Kaikki on minun osalta valmista muuten, mutta tiistaina Juhannuksen jälkeen tulen vielä pitämään esitelmän tekemästäni työstä. Sitä tulevat kuuntelemaan ainakin pomoni ja professori, muista kuulijoista en tiedä. Kerron taas kerran senbitin ihmeellisistä ominaisuuksista ja näytän 17 sivua mahtavia käppyröitä. Eipä tuota jaksa jännittää vaikka kaikki pelottelevatkin sillä, että proffa pistää koville hankalilla kysymyksillään. Mullehan se on viimeinen päivä täällä… Mutta jotenkin tuntuu siltä, että ei tämä lähtö kuitenkaan ole lopullinen vaan tulen olemaan näiden ihmisten kanssa tekemisissä myös tulevaisuudessa.

Silmälasit todellakin sain heti seuraavana päivänä niiden tilaamisesta. Ihan jees, samanväriset kuin edelliset mutta vähän isommat. On tässä 6kk aikana pää kasvanut niin paljon, ettei edellisissä leveys enää tahtonut riittää.

Tänä iltana käydään mun työkaverin Noran luona kylässä. Norasta ehti tulla hyvä ystävä täällä olon aikana, vietettiin monta kertaa yhteistä lounas/kahvihetkeä pikkuruisessa kahvihuoneessamme. On kyllä mielenkiintoista käydä siellä kylässä ja tavata Noran lemmikkikani.[/lang_fi][lang_en]Last working day[/lang_en]

2 Comments »

  1. Minna:

    Moikkelis ja ihmeellistä juhannusta teillekin:)!!!

    Keretäänkö näkemään ennen maanantai-iltaa? Mulla tulee sillon muuttojoukot ja aika kiireinen tiistaikin tiedossa. Ja sitten keskiviikkona tämä tytsi lähtee….

  2. Maria:

    Kyllä, ehdottomasti! Mennään vaikka elokuviin tai vesipuistoon yhdessä!

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

(required)

(required)