Ruottinen meets World

[lang_fi]Uusia kuvia ja tarinaa[/lang_fi][lang_en]New pictures and stories[/lang_en]

[lang_fi]Olemme viettäneet sateista juhannusta urakoiden vanhoja muistoja blogiin. Aivan tammikuun alusta lähtien lisäsimme kirjoituksia ja runsaasti kuvia. Väärensimme törkeästi julkaisupäivämäärät tapahtumien ajalle. Tämä helpottanee satunnaisen lukijan elämää.

Hauskoja lukuhetkiä![/lang_fi]

[lang_en]We spent the rainy Midsummer updating old stories to blog. From the beginning of the January until recent days you are able to find lots of new entries and pictures. We forged the dates for the entries. I hope this helps occasional readers.

Have fun![/lang_en]

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

(required)

(required)