Ruottinen meets World

[lang_fi]Liettua itkee[/lang_fi][lang_en]Lithuania is crying[/lang_en]

Vilnius

[lang_fi]Puoli vuotta sitten aloimme kutsua osoitetta Zygio g. 93-5 (deviniasdesimt trys – penki) kodiksi. Nyt pakkasimme kodin autoon ja siirtelemme sitä kuukauden verran ympäri keskistä ja eteläistä Eurooppaa. Liettua itkee. On itkenyt jo monta päivää. Saa nähdä itkeekö koko Eurooppa meidät tavatessaan.[/lang_fi]

[lang_en]Six months ago we started calling Zygio g. 93-5 (devniasdesimt trys – penki) a home. Now we packed our home to our car and we will move it around Eastern and Southern Europe for a month. Lithuania is crying. Has cried for days already. We will see if the whole Europe will cry for us.[/lang_en]

1 Comment »

 1. Minna:

  Labas!
  Olen Suomessa. Epätodellista.

  Täänään illalla muutto omaan kotiin… tai miksi sitä nyt sitten kutsuisi, tuntuu että ‘oma koti’ jäi Vilnaan.

  Mukavaa reissua ja toivotaan että koko eurooppa ei itke….heheheheee.
  Aurinkoa ja Hymyä:)
  -minna-

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

(required)

(required)