Ruottinen meets World

[lang_fi]Nizzassa[/lang_fi][lang_en]In Nice[/lang_en]

Filed under: [lang_fi]Matkat[/lang_fi][lang_en]Traveling[/lang_en] — Pekka 10.07.2007 @ 2:14

[lang_fi]Kaikkea ei tähän pysty kirjottamaan. Niin hienoa on ollut vierailla Jarin luona Välimeren rannalla. On pelattu lautapeliä, katsottu kuvia ja viettetty laatuaikaa pitkästä aikaa.

Nähty on Nizzan kaupunki rantoineen, Ezen keskiaikainen vuoristokylä (jossa loikoiltiin lähes Bonon terassilla), Monacon ökyrikkaus ja vähän shoppailtukin. Kuvailtavaa olisi paljon, mutta ei pysty. Liian hapokasta?

Aurinko on muuten paistanut siitä asti kun päästiin Alppien eteläpuolelle. Takaisin ei ihan heti mennäkään, nimittäin matka jatkuu tästä tiistaiaamuna kohti Gardajärveä. Siitä suuntaamme Kroatiaan ja sitten… saapa nähdä![/lang_fi]

[lang_en]Mediterranean Sea is wonderful and very salty. It has been very nice to stay with our friend here in Nice. It’s impossible to describe everything. We have seen so much; city of Nice, the beaches, medieval town of Eze (where we were sunbathing at the backyard of Bono’s villa), Monaco.

Sun has been shining ever since we crossed the Alps. Tomorrow morning we will continue towards lake Garda in Italy.[/lang_en]

1 Comment »

  1. Sanna:

    Terve taas!
    Voi ihanilta kuulostaa teijän matka kertomukset ja suunnitelmat. Vaikka olenkin päättänyt pysyä kesälomani suomen kamaralla niin kyllä tuo reissujalka jo kovasti vipattaa… 🙂 Mutta näitä lukiessahan voi hienosti kuvitella ite olevansa mukana 😉
    Halein -s-

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

(required)

(required)