Ruottinen meets World

[lang_fi]Kuuma on[/lang_fi][lang_en]It’s hot![/lang_en]

Filed under: [lang_fi]Sähköposti[/lang_fi][lang_en]Email[/lang_en] — Pekka 19.07.2007 @ 20:00

[lang_fi]Kuuma on[/lang_fi][lang_en]It’s hot![/lang_en]

Kukljica, Croatia

[lang_fi]Eilen tutustuimme Sibenikin kaupunkiin, josta löytyy muun muassa Unescon maailmanperintökohteeksi luokiteltu kivikirkko. Pienet kadut ja putiikit ovat viehättäviä!

Yöuinnilla tapasimme miehen joka oli pyydystämässä mustekaloja. Mies seisoi veneen keulassa ja keihästi mustekalan atraimellaan juuri meidän kohdalla! Hyvälle se on maistunut niin salaatissa kuin friteerattunakin!

Tänään ihmettelimme Zadarissa maailman ainoita meriurkuja. Meteli oli vaikuttava, kun aallokko soitti urkupillejä. Iltapäiväksi pakenimme kaupungin kuumuutta saarelle ja sen Sabusa-rannalle toiveenamme viileä merituuli. Toiveeksi jäi. Paikallinen kalastajakin päivitteli kuumuutta ja ilmaston muutosta. Täällä taidetaan jo ennätyksiä rikkoa.

Laivalippu Tallinasta Helsinkiin on varattu kuun viimeiselle päivälle.[/lang_fi]
[lang_en]It is very very very hot in Croatia at the moment. Even a local fisherman was wondering the temperature and the climate chance. Today we went to Zadar and listened to the sea organ that is unique in the world. Then we escaped the heat of the city to a lonely beach on an island. By the way, we have booked a ferry ticket to Helsinki for the last day of July, so we’ll start heading up north in the beginning of next week.[/lang_en]

3 Comments »

  1. Luhtaanmäet:

    Teidän aikataulut tietäen tuo kuun vaihde helsingissä ei vielä kerro sitä milloin olette takasi oulussa.? vai onko se todellakin about 2.8.??

  2. timo:

    Jo piti (huonon) hillareissun päätteeksi vetää pitkähihainen päälle, 12,5 astetta. Timo

  3. Pekka:

    Aivan…

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

(required)

(required)