Ruottinen meets World

[lang_fi]Koskenlaskua[/lang_fi][lang_en]Rafting[/lang_en]

Filed under: [lang_fi]Sähköposti[/lang_fi][lang_en]Email[/lang_en] — Pekka 21.07.2007 @ 11:02

[lang_fi]Koskenlaskua[/lang_fi][lang_en]Rafting[/lang_en]

Cetina river

[lang_fi]Eilen laskimme kumiveneellä alas Cetina-jokea. Kokemus oli kokonaisuudessaan huikea! Ehkä paras seikkailu tällä reissulla. Matkalla kastuimme koskissa, uimme virkistävässä jokivedessä, hyppäsimme kalliolta ja kävimme putouksen takana olevassa luolassa. Maisemat veivät sanattomaksi.

Tänään pakkailemme tavarat autoon ja tutustumme Krkan luonnonpuistoon.[/lang_fi]

[lang_en]Yesterday we went rafting to the beautifull Cetina river. What a great experience! Mayby the best adventure on this holiday so far. We paddeled down the rapids, swam in refreshing water, jumped down from the cliff and went to a cave behind a water fall. There is no words to describe the views.

Today we pack our stuff to the car and go see the national park of Krka.[/lang_en]

3 Comments »

 1. Sanna:

  Hilkan mekko on viimeistä silausta vaille valmis mun osalta… 🙂 Viimeinen sovitus tekemättä… Vähän jännittää. Vielä viikko töitä ja sitte alkaa loma! :)Ny seuraavien rojektien kimppuun. Kuulostaa mukavilta ja mieleen painuvilta nuo teidän matka kertomukset. Turvallista matkaa!
  -s-

 2. timo:

  Siis…seikkailu suoraan sarjakuvakirjasta!!

 3. timo:

  Näkyikö putouksen luolan takana Phantomin asuinpaikka. Kävimmä Kivesjärvellä. Miikalla alkoi ravustuskausi eilen. Siilit popsivat kaloja.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

(required)

(required)