Ruottinen meets World

[lang_fi]Karjalanpiirakoita[/lang_fi][lang_en]Karelian pies[/lang_en]

Filed under: [lang_fi]Sähköposti[/lang_fi][lang_en]Email[/lang_en] — Pekka 29.07.2007 @ 17:01

[lang_fi]Karjalanpiirakoita[/lang_fi][lang_en]Karelian pies[/lang_en]

Wrocław, Poland

[lang_fi]Wrocławissa oleilu on ollut mukavaa. Kaupungilla etsimme kivettyneita tonttuja ja eläintarhassa ihmettelimme kuukauden vanhaa Tapiiripoikasta. Nyt vietämme viimeistä vierailupäivää Wrocławissa ystävien luona ja leivomme karjalanpiirakoita. Puuroriisin ja ruisjauhojen löytäminen ei ollut kovin helppoa, mutta löysimme ihan toimivia korvikkeita. Kohta piirakat uuniin ja ruoan kimppuun. Illalla kotimatka jatkuu.[/lang_fi]

[lang_en]We have had really nice time in Wrocław. We were trying to find all the dwarfs around the city and admired a month old Tapir baby in the zoo. Now we are baking traditional Finnish Karelian pies with our friends. In the evening we will continue our trip to home again.[/lang_en]

2 Comments »

  1. timo:

    onnellista matkaa koti-Suomeen. Kyllä me jo teitä kovasti odotellaan.

  2. Raili:

    Mukavaa nähdä teitä kohta… muistattehan 5.8. juhlat?
    Hietniemessä Anja ja me muut odotamme.Kaipa ennätätte hiukan vaikka kattausta hoitamaan.Miten olikaan ne “valkoiset ruusukkeet?” Löytyisikö matkan varrelta mukavia kertakäyttöastioita,keittolounaalle.Ei ole pakko – tuli mieleen,jos…

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

(required)

(required)