Ruottinen meets World

[lang_fi]Kotona[/lang_fi][lang_en]At home[/lang_en]

Utajärvi, Finland

[lang_fi]Ollaanhan me kotiinkin päästy. Loppumatka Baltian läpi sujui ihan mukavasti eikä myrskyisä laivamatkakaan meitä pahemmin hetkauttanut. Matkalla Oulun kotiin vierailimme vielä sukulaisissa Hollolassa, Sulkavalla marja-apureina ja Utajärvellä. Päivät ovat menneet mukavasti paperihommia hoitaessa ja ihmetellessä. Jonkilaista pientä paluun aiheuttamaa kulttuurishokkia on aistittavissa, mutta eiköhän siitäkin selvitä.

Muutama päivä on myös vietetty Kiimingissä katonrakeunnusapulaisina. Katolle kiipeäminen ja siellä puuhailu vielä onnistuu, mutta alas tullessa vieläkin vähän hirvittää. Yksissä häissäkin kävimme Kokkolassa viime viikonloppuna ja toiset on edessä huomenna. Nyt lomaillaan Utajärvellä käsitöiden ja opintosuunnitelman merkeissä. Alkuviikosta sääskien syötäväksi Pyhätunturille.[/lang_fi]

[lang_en]The rest of our journey through the Baltics was successful, even though there was quite a storm at the Sea on the way from Tallinn to Helsinki. Before reaching home in Oulu we visited relatives in Finland. The days have gone trying to deal with all the paper work and getting over of some kind of culture shock.

We have also spent couple days building a garage roof for relatives. I have already got used to climbing up and doing stuff on the roof, but getting down is still scary. Last weekend we had Maria’s cousins wedding at Kokkola and tomorrow another wedding. Now we are spending time in Utajärvi. Next we head up to Pyhätunturi for couple days.[/lang_en]

1 Comment »

  1. Minna:

    Moikka!
    Ja tervetuloa Suomeen myös! Eikös ole hurjaa olla taas täällä “korkean elintason” (kellä on, kellä ei, hehe) maassa ja maksaa itsensä kipiäksi mm. ruokakaupassa. Meillä siellä Liettuassa on niin halpaa:)

    Jos ja kun eksytte pääkaupunkiseudulle, niin ilmotelkaa, notta voidaan nähdä! Ja kirjuutellaan kuulumisia joku kerta pidemmälti meilitse…
    Loppukesän jatkoja!

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

(required)

(required)