Ruottinen meets World

[lang_fi]Lomailemassa[/lang_fi][lang_en]Still on holiday[/lang_en]

Filed under: [lang_fi]Elämä[/lang_fi][lang_en]Life[/lang_en] — Pekka 26.08.2007 @ 21:08

[lang_fi]Lapissa oli mukavaa! Sääskiä ei ollut enää paljoakaan ja luonnossa samoilu oli mukavaa. Yhden yön olimme Pudasjärvellä mökissä ja toisen teltassa karhunkakkaläjien keskellä. Aika kylmiä on jo yöt näillä korkeuksilla.[/lang_fi]

[lang_en]We had a great time in Lapland! There was hardly any mosquitoes left and walking in the forest was very nice. We spent one night in a cabin in Pudasjärvi and another one in a tent. It gets already quite cold during the nights.[/lang_en]

[lang_fi]Miten tätä käytetään?[/lang_fi][lang_en]How do I use this?[/lang_en] [lang_fi]Hienot on maisemat![/lang_fi][lang_en]Nice views![/lang_en] [lang_fi]Pyhäjoki[/lang_fi][lang_en][/lang_en] [lang_fi]Kutiavia muistoja[/lang_fi][lang_en]Itching memories[/lang_en]

[lang_fi]Pari päivää on taas vietetty Utajärvellä, kun Maria ahkeroi pitkään työn alla olleen seinäraanun kimpussa. Minä olen yrittänyt saada matkakertomusta kasaan. Alkuviikosta käydään päivä tai pari kotona Oulussa, mutta loppuviikon vietämme vielä täällä anoppilassa. Syyskuun alusta pääsemme sitten molemmat työn touhuun, kun minulla alkavat opinnot ja Mariakin aloittelee uudessa työpaikassa.

P.S. Laitoin nuo esikatselukuvat huomattavasti suuremmiksi kuin aikaisemmin. Saa kommentoida![/lang_fi]

[lang_en]We have spent couple of days in Utajärvi again. Maria is working hard trying to get one big handicraft done which she started some years ago. I am working on our travel log and pictures. Just wait! 😉 In the beginning of this week we will take care of some things in Oulu but come back here for the rest of the week. In the beginning of September I will start my studies and Maria her new job.

P.S. I changed the size of the thumbnail pictures. Comments are appreciated![/lang_en]

1 Comment »

  1. Juho:

    Täytyy tunnustaa, etten ole pitkään aikaan käynyt blogianne katsomassa, lueskelin nyt sitten teidän Euroopan-turneestanne ja kadehdittavalta kuulostaa. Mukavaa arjen aloitusta sinne Suomeen.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

(required)

(required)