Ruottinen meets World

[lang_fi]Vaunun vaihto[/lang_fi][lang_en]Car change[/lang_en]

Filed under: [lang_fi]Sähköposti[/lang_fi][lang_en]Email[/lang_en] — Pekka 17.09.2009 @ 13:02

[lang_fi]Vaunun vaihto[/lang_fi][lang_en]Car change[/lang_en]

,Toruń Poland

[lang_fi]Samassa loossissa kanssani matkustaa nuori pariskunta ja yksinäinen herrasmies. Ainakin opiskelut ja internet on jo koluttu puheenaiheissa läpi. Konduktöörin käynnin jälkeen Katowice toistui useasti. Kysäisinkin sitten, että mitä te siitä keskustelette? No, ensin tyttö sanoi kovasti tykkäävänsä kaupungista. Kohta selvisi myös, että vaunu jossa istuimme ei menekään Katowiceen kuten suurin osa junasta. Ei sitten viitsinyt konnari minulle siitä mainita lippuni leimatessa. Nyt olemme kuitenkin turvallisesti uudessa vaunussa ja matkalla kohti tätä ihanaa kaupunkia.

Sämpylät olivatkin muuten pullaa! Unikonsiemenet päällä jotenkin hämäsivät. Suolatikut ovat kuitenkin suolaisia.
[/lang_fi]

[lang_en]Translation available after the trip…
[/lang_en]

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

(required)

(required)