Ruottinen meets World

[lang_fi]Halki Puolan[/lang_fi][lang_en]Across the Poland[/lang_en]

Pelplin, Poland

[lang_fi]Gdansk näytti ihan kivalta kaupungilta, kun siitä läpi juoksin aamulla. Ehdin junaankin(62 PLN) ihan kivasti. Nopeammin olisin päässyt raitiovaunulla, mutta piti vielä löytää jotain evästä päiväksi. Kaupasta vettä, jogurttia ja suolatikkuja, katukojusta tuoretta sämpylää ja viineri. Yhteensä ~14 PLN.

Pesin muuten aamulla hampaat hiusvahalla. Kivasti oli purkki falskannu. Uudet kengät on tosi hyvät. Kantapäitä lukuunottamatta. Pitänee käyttää suutarilla kotiin päästyäni. Nyt enää yhdeksän tuntia matkaa jäljellä. 🙂 Kirjan ja eväiden kimppuun!
[/lang_fi]

[lang_en]Translation available after the trip…
[/lang_en]

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

(required)

(required)