Ruottinen meets World

[lang_fi]Valistusta[/lang_fi][lang_en]Health instructions[/lang_en]

Filed under: [lang_fi]Sähköposti[/lang_fi][lang_en]Email[/lang_en] — Pekka 17.09.2009 @ 17:18

[lang_fi]Valistusta[/lang_fi][lang_en]Health instructions[/lang_en]

Radomsko, Poland

[lang_fi]No niin, hyvät ihmiset! Älkääpä litkikö niitä Actimellejä liikaa. Pitkään säännöllisesti käytettynä ne syrjäyttävät elimistön oman vastustuskyvyn. Näin kertoi tyttö junassa, kun avasin kolmannen Actimelin. Oli ollut töissä Danonella. Jäi neljäs juoma juomatta. Niin kerta.

Parin tunnin päästä pitäisi junan olla perillä Katowicessa. Sitten olisi vartti aikaa löytää ostaja kahdelle korislipulle tai muuten menee ihan urheiluksi koko reissu. Saa nähdä miten käy. Pienten tutkimusten jälkeen olen tullut siihen tulokseen, että pohjalliset kengissä taitavat olla liian suuret. Onkohan puolassa saksia?
[/lang_fi]

[lang_en]Translation available after the trip…
[/lang_en]

1 Comment »

  1. Maria:

    No mutta Actimel auttaa! Yks päivä ei taida riittää tuohon “pitkään ja säännöllisesti määritelmään.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

(required)

(required)