Ruottinen meets World

[lang_fi]Ensimmäiset pelit[/lang_fi][lang_en]First games[/lang_en]

Katowice, Poland

[lang_fi]Eihän niitä lippuja sitten saanut myytyä. Eikä oltu edes ainoita yrittämässä. Hetken yritettyämme päätimme suunnistaa Arturin asunnolle 3 minuutin päähän Spodek-areenasta. Välipalan jälkeen ehdimme vielä Serbia-Venäjä -ottelun toiselle puoliajalle. Serbia vei, eikä ketään haitannut. Olihan torstai Molotov-Ribbentrop -sopimuksen vuosipäivä.

Ranska-Espanja pelissä oli jo sitten kunnolla tunnelmaa. Espanjalaiset fanit ovat lähes yhtä hyviä kuin liettualaiset, joita muuten oli hallissa vähintään yhtä paljon kuin espanjalaisia, vaikka Liettuan pelit ovat jo ohitse. Täällä on jopa muutettu ravintoloita liettualaisiksi kisojen ajaksi!

Suomalaista väriäkin on kisoihin saatu. Huomenna pelataan junnujen all-stars -ottelu jossa yksi valmentajista on suomalainen. Menen kannustamaan häntä! 😀 Barbara tulee sitten kanssani huomisiin matseihin. Eipähän tarvitse lähteä kauppaamaan lippuja epätoivoisena. Eli meni tämä kuitenkin ihan urheiluksi.
[/lang_fi]

[lang_en]Translation available after the trip…
[/lang_en]

3 Comments »

  1. Maria:

    Määki katoin tuota ranskaespanjaa!

  2. Pekka:

    Näkyko meitä?! 😉 Ylätasolla eturivissä, päädyssä on myos tän illan peleihin liput.

  3. Maria:

    No emmää ny niin tarkkaan kattonu 🙂 Kävin naapurissa kylässä, yritettiin tunnistaa meijän pihan sieniä muttei tunnistettu…

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

(required)

(required)