Ruottinen meets World

[lang_fi]Korishuumaa[/lang_fi][lang_en]Basketball mania[/lang_en]

Katowice, Poland

[lang_fi]Eilen tuli täysi annnos koripalloa. Herättyän ja ruokailtuani suunnistin areenalle alle 18 vuotiaiden All Star -otteluun. Ihan viihdyttävä ottelu sekin. Katsomossa oli mm. NBA -joukkue Portland Trail Blazersin kykyjenetsijä. Myös Hongan entinen päävalmentaja Mihailo Pavicevic seurasi kanssani ottelua.

Barbara löytyi kuin löytyikin rautatieasemalta, aavistuksen heikosta opastuksesta huolimatta. Illalla olikin taas ohjelmassa kaksi kuumaa matsia, kun vastakkain puolivälierissä olivat naapurit Kreikka-Turkki ja Slovenia-Kroatia. Molemmat ottelut tarjosivat todellakin rahoille vastinetta. Ensimmäisestä saatiin ratkaisu vasta jatkoajan jälkeen ja toinenkin ottelu päättyi kahden pisteen eroon. Voittajina välieriin Kreikka ja Slovenia. Slovenialaisia kannattajia paikalla oli useita satoja, ehkä jopa yli tuhat.

Täänään Wroclawiin muuttanut Janne liittyy seuraamme. Suunnitelmissa on ainakin tutustuminen Arturin työpaikkaan, paikalliseen olutpanimoon. Taitaa olla Keski-Euroopan suurin. Huomenna ehkä uskaltaudumme hiilikaivosvierailulle.

Huhut Suomesta kertovat, että Krisse osti junassa Iltalehden ja Jaakko (Saariluoma) kahvin!

Ai niin! Piti vielä mainisemani, että tätä hotellia/ravintolaa voi suositella kaikille. Kutsuivat jopa häihin ensi kesänä. 🙂 Kovasti olen yrittänyt tyrkyttää myös suomalaisia hääperinteitä ja -tapoja.
[/lang_fi]

[lang_en]Translation available after the trip…
[/lang_en]

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

(required)

(required)