Ruottinen meets World

[lang_fi]Euroopan kiertue

Filed under: [lang_fi]Sähköposti[/lang_fi][lang_en]Email[/lang_en] — Pekka 01.07.2010 @ 15:15

Jyväskylä, Finland

[lang_fi]Taas on aika reissata. Tänä kesänä suuntaamme Puolan ja Unkarin kautta Montenegroon. Puolassa juhlimme Liettuassa tutuksi tulleen ystävämme Arturin ja Magdalenan häitä, Unkarin ystävillemme toimitamme pari rappurallia, niitä kun ei sieltä saa lainkaan, ja Montenegrosta etsimme ihan omia seikkailuita. Paluumatkalla shopailun lisäksi luvassa on lisää iloisia jälleennäkemisiä hyvien ystävien kanssa ja ehkä jopa Niemisen Jarkon kannustamista Hampurin tennisturnauksessa.

Matkakumppaniksi olemme ottaneet mukaan Marian serkun Sannan. Vai onkohan kuitenkin niin, että hän huoli meidät matkaan? Maria sai työnsä “valmiiksi” eilen, vai olikohan se tänään autossa, ja nyt ollaan jo hyvää vauhtia kohti Helsinkiä, auton vaihtoa ja Vikingin terminaalia. Yritämme Marian kanssa ehtiä perjantai-illaksi Etelä-Puolaan joten ajamista riittää. Sunnuntaina kahden hääjuhlapäivän jälkeen ajelemme Budapestiin, jonne Sanna lentää meille hostellin sänkyjä petaamaan.

Matka alkoi mukavasti; kun koti lakkasi näkymästä alkoi eväiden syönti ja puolen tunnin päästä kysyimme toisiltamme “Joko ollaan kohta perillä?”. Nyt alkaa olla 400km takana ja vajaa 7000e edessä, Liettualaiset liftarit takapenkillä ja matka sujuu!
[/lang_fi]

[lang_en]http://translate.google.com ;).
[/lang_en]

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

(required)

(required)