Ruottinen meets World

[lang_fi]Perillä Etelä-Puolassa[/lang_fi][lang_en]At the destination in South Poland[/lang_en]

Filed under: [lang_fi]Sähköposti[/lang_fi][lang_en]Email[/lang_en] — Pekka 03.07.2010 @ 13:01

[lang_fi]Perillä Etelä-Puolassa[/lang_fi][lang_en]At the destination in South Poland[/lang_en]

Raciborz, Poland

[lang_fi]Eilisen päivän saldo 1340 kilometriä halki Viron, Latvian, Liettuan ja Puolan. Tästä ei taida olla paria kymmentä kilometriä Tsekin maille. Matka meni mukavasti; perillä olimme klo 1:30 paikallista aikaa. 19,5 tunnin matka-aikaan mahtui ihan mukavasti myös parin tunnin ruokailustoppi Kaunasissa.

Majapaikkana on morsiamen (edesmenneen?) sukulaisen asunto, jossa asustamme ranskalais-liettualaispariskunnan kanssa. Nyt odottelemme paikallisia “oppaita”, jotka hakevat meidät kirkkoon ja hääjuhlat voivat alkaa!
[/lang_fi]

[lang_en]http://translate.google.com 😉
[/lang_en]

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

(required)

(required)