Ruottinen meets World

[lang_fi]Rantaa ja aurinkoa[/lang_fi][lang_en]Beach and Sun[/lang_en]

Filed under: [lang_fi]Elämä[/lang_fi][lang_en]Life[/lang_en] — Pekka 14.07.2010 @ 9:43

Petrovac, Montenegro

[lang_fi]Aloitetaanpas siitä mitä tapahtui eilen… Lähirantamme ovat kovin kansoitettuja ja aurinkoista paikkaa saa hakemalla hakea aurinkovarjojen varjostamalta hietikolta. Suuntasimme Ibizan keulan kohti eteläisintä rannikkoa ja Ulcinjia. Tämä Montenegron eteläisin kaupunki on lähes täysin albanialainen; 85% väestöstä on albanialaisia ja pääuskonto islam.

Myös täältä löytyy väkirikas kaupunkiranta, mutta myös 13 kilometriä pitkä hiekkaranta, josta löytää jo muutaman metrin oman kaistaleenkin. Aurinkorasvaa iholle ja frisbeetä heittelemään rantaveteen. Lopputuloksena yksi kokorapu ja kaksi hieman laikukkaampaa. Hiekka näillä rannoilla on varsin tummaa joten ilman kenkiä ei voinut edes yrittää kävellä. Polttaa, polttaa!

Aikaisen lounaan, ainakin paikallisille; kokki taidettiin hälyttää kotoa siestalta, söimme Ulcinjin vanhassa kaupungissa ja jälkiruokakakuille ajelimme takaisin “kotikaupunkiimme” Petrovaciin. Nyt lähdemme siirtymään ranniikkoa kohti pohjoista, kohteenamme kolmen vuoden takaa tuttu Sibenik. Matkalla tutustumme ainakin Kotorin lahteen ja Kroatian puolella Dubrovnikiin.[/lang_fi]

[lang_en]http://translate.google.com 😉
[/lang_en]

2 Comments »

  1. Hilkka:

    Anna mä arvaan et Sanna on se koko rapu??? 😀

  2. Sanna:

    En ollu minä 🙂 Mää oon edelleen se kalkkilaivan kapteeeni!

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

(required)

(required)