Ruottinen meets World

[lang_fi]Kroatia[/lang_fi][lang_en]Croatia[/lang_en]

Filed under: [lang_fi]Sähköposti[/lang_fi][lang_en]Email[/lang_en] — Pekka 15.07.2010 @ 15:22

Sibenik, Croatia

[lang_fi]Matkalla pohjoiseen päätimme pitää parin yön pysähdyksen myös tutuissa Kroatian maisemissa. Matkanopeudet Montenegron puolella olivat vain noin 40 km/h joten 400 kilometriä ja reilun kolmen tunnin stoppi Dubrovnikissä osoittautui hyväksi päivämatkaksi.

Maisemat Kroatian puolella muuttuivat Montenegroon verrattuna osin karummiksi ja osin hieman alavammiksi. Turistitkin ovat tässä kohti Adrianmeren rannikkoa länsimaisempia. Sibenikkiin saavuimme kuitenkin vasta illan hämärtyessä ja majapaikan etsimisen sijaan suuntasimme melko suoraan kaupungin turisti-infoon josta parilla puhelinsoitolla löytyi aivan vanhan kaupungin keskustasta kuuma mutta idyllinen vanhaa aikaa hehkuva asunto.

Tämän reissun kallein 60€/yö hinnalla, mutta tästä jatketaankin huomisaamuna pohjoiseeen kohteena Munchen ja kaverimajoitus Janinan ja Leonhardin upeassa opiskelijakattohuoneistosssa. Luvassa shoppailua, kakun syöntiä ja kylpylää. Kun suunta on koko ajan kotiin päin, niin on hieman vaikea ajatella, että matkaa on vielä viikko jäljellä.

Nyt päivä on kuitenkin vasta iltapäivässä ja suunnittelemme saarireissua kolmen vuoden takaa tutulle autottomalle saarelle.
[/lang_fi]

[lang_en]http://translate.google.com 😉
[/lang_en]

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

(required)

(required)